Informacije o pouku

Kdo?
Pouk glasbe vodi Eva Böhmová, ki je diplomirala na višji glasbeni šoli na Češkem. Po zaključku študija je poučevala violino in glasbeno teorijo na češki državni glasbeni šoli. Sedaj poučuje zasebno na področju Nove Gorice.

Kje?
Pouk poteka v Renčah ob delovnikih popoldne ali med vikendom. Zemljevid lokacije najdete v rubriki Kontaktni podatki.
 
Kako?
Za poučevanje inštrumenta ali glasbene teorije je potreben individualni sprejemni razgovor učitelja s starši in otrokom ter vpis. Če ostane kaj prostih mest, je možno se vpisati tudi med šolskim letom.
 
Kontakt:
Za več informacij o učnih programih ter za vsa druga morebitna vprašanja nas lahko pokličete ali nam pišite na e-naslov info@poucevanje-glasbe.si.
Če se zanimate za vpis otroka v poučevanje glasbe, lahko navedete želeni instrument ali predmet, starost otroka in njegovo predhodno glasbeno izobraževanje.
 
Varovanje osebnih podatkov:
Vkolikor nas boste kontaktirali po telefonu ali elektronski pošti, izražate strinjanje s tem, da nam posredujete vaše osebne podatke, napr. ime, primek, tel. številka, elektronski naslov, itd.
Vaše osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo hranili in uporabljali v skladu z veljavno zakonodajo, uporabili jih bomo zgolj za namene obdelave vašega povpraševanja in ne v druge namene.
Na izraženo zahtevo bomo vse vaše podatke izbrisali.